Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Fortnite Neymar Güncellemesi

 Neymar Fortnite'a Geliyor


Neymar Jr artık yerinde duramıyor! 27 Nisan'dan itibaren bu hafta onun Savaş Bileti görevlerini tamamlayarak kıyafetini ve yüksek oktanlı setindeki diğer eşyaları açın! Neymar Jr görevlerini ve destansı nadirlikteki görevleri tamamlayarak onun ilkel formlarını serbest bırakın.

"GÖSTERİ MAÇI" İÇİN DESTANSI GÖREVLER VE DAHA FAZLASI

Neymar Jr ödülleri sadece Neymar Jr görevleriyle bitmiyor. Belirli sayıda 2. Bölüm: 6. Sezon Destansı görevi tamamlayarak onun setinden daha fazla eşya açabilirsiniz. Ayrıca Neymar Jr kıyafetinin Gösteri Maçı versiyonunu ve onun sarı, mavi ve yeşilden oluşan formasını örnek alan başka eşyalar açabilirsiniz.

Fortnite Neymar Jr Epic Quest Rewards

Bu yolla açılan tüm Neymar Jr. ödülleri sırasıyla:

  • Hazırım! spreyi
  • Hamlelerin Konuşsun emojisi
  • Hareketli Gol Sevinci ifadesi
  • Bulut Çalımcısı planörü
  • Neymar Jr kıyafetinin, Jaguar kazmasının ve Bulut Çalımcısı planörünün Gösteri Maçı tarzları

Neymar Jr kıyafetinin Gösteri Maçı tarzını açtığınızda Neymar Jr'ın Gösteri Maçı görünümü için yapılmış olan diğer ilkel formunu uyandırmak için Şşş ifadesini kullanın. Neymar Jr kıyafeti varsayılan tarzı, Gösteri Maçı tarzı ve iki ilkel formuyla toplam dört farklı versiyona sahip!

 Epic Games Neymar güncellemesinin tüm detayları bu linkte. Ayrıca bu tarz oyun haberleri için bu bağlantıya tıklayın. 

NEYMAR JR KUPASI: ÖZEL TASARIM FUTBOL AYAKKABISI KAZANMA ŞANSI İÇİN YARIŞIN!

İlkel gücün gerçek hayattan bir parçasını kazanın. Oyuncular, 28 Nisan'da Neymar Jr'ın ilkel formundan (Gösteri Maçı) esinlenerek üretilmiş bir özel tasarım futbol ayakkabısı kazanma şansı için Neymar Jr Kupası'nda yarışabilecekler. Bu Tekli turnuvada her bölgedeki en iyi oyuncuya bu hatıra niteliğindeki eşyalardan biri gönderilecek! Ayrıca oyuncular turnuvanın bir parçası olarak yeni Top Çevirme Numarası emojisini de kazanabilirler.

TR 16BR Comp NeymarJrCup 1920x1080